sâmbătă, 15 mai 2010

Iti multumesc..



In cele din urma s.a intalnit cu piu..[ asa il alinta ea ] prietenul ei , amicul care o ajutase in ultima vreme sa treaca peste toata durerea prin care trecea.. el o inveselea..cu glumele lui..cu zambetul lui ..cu ochii lui negrii care sclipeau knd o priveau ..care o ciupea si avea momente de tandrete mai rare, dar ea le aprecia ..foarte mult..i-ar fi placut sa fie asa tandru in majoritatea timpului pe care il petreceau impreuna..dar el era inchis in el ..dar ea..ea il iubea asa, asa cum era ..Il iubise si in trecut, dar era prea aiurea sa continue..suferea prea mult luptandu'se cu o relatie care nu functiona..asa ca a renuntat ...pe vremea aceea era imatur, nu ca acum ar fi foarte matur , dar gandeste mai bine.. a facut destule pt el , iar el parea ca nu apreciaza nimic.. asa ca a mers mai departe fara el
Nu s.a gandit nici in visele cele mai frumoase..ca el va aparea din nou in viata ei , si ca de data asta va fi putin mai bine..dar acum ei se cunosteau mai bine decat atunci cand erau impreuna..stiau toate fazele proaste, si toate fazele bune prin care au trecut, stiau sa treaca de ironii si suparari inutile..stiau sa ierte mai usor..si sa se iubeasca intr`un fel mai deosebit..Stiau sa fie prieteni mai intai si apoi iubiti..
Nu se tineau de mana , si nu se sarutau deloc..toata lumea ii vedea ca niste prieteni .asta si erau , numai ei stiau ce simt unul pt celalat ..iubirea se reaprindea usor..incetu cu incetu. Erau nedespartiti.. ieseau afara impreuna, se uitau la filme impreuna., mergeau la cumparaturi impreuna..se plimbau impreuna..se jigneau reciproc..se enervau si apoi le trecea.. erau ca cerul si pamantul dar cu toate astea se potriveau..ceva ii unea..era o dragoste mai aparte.. numita de ei " dragoste cu nabadai " ..chiar asa era, relatie ca asta nu prea intalnesti..

Un comentariu: