marți, 6 aprilie 2010

Asteptari..prea lungi..



Pt ca exista timp pentru toate , in afara de timp pt a iubi..exista o perioada in care , el nu te vrea , in care te ignora total , si face pe indiferentul..cand vrea sa iti arate ca si u ai gresit , si ca tre sa platesti si sa suferi pentru asta , pt ca si el l.a randul lui a platit..si de ce
nu ai face si u asta.
Te intrebi cu ce ai gresit , ce ai facut, unde s.a dus totul , si unde e acea pers pe care credeai ca o cunosti , oare a disparut, sau s.a schimbat, oare nici macar nu il cunosteai asa de bine, incat sa vezi acum , ca parca e altu , ca numai a ramas nimic din ce a fost ..
Dar uita`te spre el, e tot el, e cel pe care il urasti acum , dar peste 2 min il iubesti din nou. e cel care te face sa`l urasti pt totdeauna, care te face sa plangi si sa vrei sa il uiti, dar care mai apoi se intoarce ..la tine..atunci cand poate u , susti cu tarie ca nu il mai vrei ..ca a trecut atata timp , si comportamentul lui te.a facut sa iti dai seama , ca nu il iubesti , dar.. inima ta inca il vrea, inima ta il vrea pe el , pe cel care ti.a facut rau dar si bine..care te.a invatat cum sa fii rea si buna..Tot ce trebuie sa faci..este sa nu te invinovatesti..asa e el..si daca inca il mai vrei , primeste.l langa tine, imbratiseaza`l asa cum ti-ai dorit tot timpul asta..
Daca iubirea inca mai exista, nu o da o parte..
Iar daca el numai vine niciodata ..inseamna ca nu te-a iubit deloc..a fost decat un trecator.. .. insa nu te gandi niciodata ca a fost vina ta..asa a fost sa fie..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu