joi, 6 mai 2010

degeaba



..Prea devreme si totusi prea tarziu..
aveau sa se priveasca in ochi si atat.. nimic mai mult.. poate asta a durut'o cel mai rau.. Sau poate asta i-a deschis ochii. si a facut'o sa realizeze ca lui.. nu'i pasa ..
Revederea asta neasteptata a dat'o asa de mult peste cap ..isi ascundea lacrimile .. dar numai putea zambi.. numai era deloc ea.. era ca si cand ea ar fi plecat din trupul..ei..si acum era decat umbra ei..
Cazuse pe ganduri ...ii vedea numai chipul.. si nu se mai putea gandi la nimic altceva.. avea nevoie de o imbratisare calda ..
Trecuse pe langa ea..si nu ii spusese nimic..nici'o vorba..o privise decat in ochi..si asta o facea sa isi fi dorit sa nu fi trecut pe acolo..
Oare inca mai tinea la el se gandea.. de ce a tulburat`o asa de mult privirea lui.. de ce se pierduse in locul ala ..de ce a afectat'o.. de ce trebuia sa-l vada ca sa isi aminsteasca de tot..de ce trebuia sa planga.. si sa-i fie din nou asa de greu. . parca ar fi luat`o de la capat cu suferinta ei .. si n`avea decat un raspuns la multimea de intrebari..
Degeaba..
totul era trecut asa ca incerca sa mearga mai departe.
Cu zambete, cu lacrimi , cu sperante , cu iluzii..

Un comentariu:

  1. eram doar putin trista..dar pe langa toate sentimentele mele era si putina fictiune:D:*

    RăspundețiȘtergere